over here porn socket

Όμορφες τη Λαμπρή!

Όμορφες τη Λαμπρή!

Συμβουλές για να λάμπετε στη διάρκεια των γιορτών.

Μέσα στο εορταστικό σκηνικό πώς θα μπορούσε να απουσιάζει η γυναικεία ομορφιά; Η γυναικεία εκείνη παρουσία, που δυναμική, γοητευτική και απαστράπτουσα θα προσδώσει στη γιορτή περισσότερη λάμψη και ζεστασιά;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Σφριγηλό και φωτεινό δέρμα:
Για να αποδώσει το γιορτινό μακιγιάζ, που σίγουρα θα διαφέρει από το καθημερινό σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εφαρμοστεί σε ένα περιποιημένο και δροσερό πρόσωπο, που μπορείτε να αποκτήσετε με την Dermo αναγέννηση Therapy, μια μέθοδο καθαρισμού, ανάπλασης, υδάτωσης και σύσφιγξης του προσώπου.

Αρχίζει με ένα βαθύ καθαρισμό χωρίς ατμό και «πίεση» του προσώπου, αλλά με ειδικές φαρμακοκαλλυντικές μάσκες. Όπως μας πληροφορεί ο πλαστικός χειρουργός δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, «στη συνέχεια ακολουθεί ανάπλαση της επιδερμικής στιβάδας, πάλι με μάσκες, με τη βοήθεια λιποϊκού οξέος και ενζύμων από κόκκους σταφυλιού. Ύστερα γίνεται ενυδάτωση με σταγόνες και ειδικές μάσκες, καθώς και σύσφιγξη. Το αποτέλεσμα είναι ένα λείο, σφριγηλό και αρκετά φωτεινό δέρμα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία».

Η επίσκεψη διαρκεί μία ώρα και η θεραπεία αυτή καλό είναι να επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο.

Το «χτίσιμο» του προσώπου:

Σε περίπτωση που κάποια από εσάς επιθυμεί για τις γιορτές ακόμα πιο φωτεινό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, υπάρχει και μια άλλη ειδική θεραπεία, με την οποία «χτίζεται» κυριολεκτικά το πρόσωπο. «Στην περίπτωση αυτή», όπως μας εξηγεί ο κ. Μπουκουβάλας, «με αλλεπάλληλες μάσκες βγάζουμε ένα τριπλό εκμαγείο του προσώπου, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και με ροζ απόχρωση σαν το δέρμα του μωρού. Μετά από τη θεραπεία αυτή το πρόσωπο έχει τόσο υγιή και λαμπερή όψη, που δε χρειάζεται καν μακιγιάζ».

Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να επαναληφθεί τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, απευθύνεται σε κάθε ηλικία και συνιστάται ακόμα και σε περιπτώσεις ακμής στη διάρκεια της εφηβείας, αλλά τότε εφαρμόζονται κάποιες άλλες τεχνικές.

Αντί για face-lifting…
Θέλετε σε χρόνο-ρεκόρ να αποκτήσετε ένα λείο, στιλπνό και φωτεινό πρόσωπο χωρίς ψιλορυτίδες, πανάδες, φακίδες, ευρυαγγείες και στίγματα; Τότε υπάρχει για σας η φωτοανάπλαση με Laser παλμικού φωτός.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουκουβάλα, πρόκειται για μια θεραπεία ανανέωσης κυττάρων, παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και σύσφιγξης του χαλαρωμένου προσώπου, αλλά και του λαιμού και του μπούστου, που εξαφανίζει μικρές ρυτίδες και πανάδες του δέρματος, καθώς και τις ευρυαγγείες του προσώπου, ενώ παράλληλα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά και βλάβες από ακμή.
Τέσσερις με πέντε συνεδρίες συνήθως αρκούν, το αποτέλεσμα έρχεται δίχως πόνο και ερεθισμούς και γι’ αυτό μετά τη φωτοανάπλαση μπορείτε να συνεχίσετε άφοβα τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η θεραπεία για ολόκληρο το πρόσωπο απαιτεί 20 λεπτά στη διάρκεια της κάθε συνεδρίας και το αποτέλεσμα γίνεται εμφανές μετά από 3 ημέρες. Η μόνη δική σας φροντίδα είναι να χρησιμοποιείτε κάποιο αντιηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν, λοιπόν, δεν επιθυμείτε ή δε χρειάζεστε ακόμα face lifting, που είναι μια χειρουργική επέμβαση, αλλά και επειδή το διάστημα μέχρι τις γιορτές είναι μικρό, η σύγχρονη επιστημονική μέθοδος της φωτοανάπλασης είναι ό,τι καλύτερο για να σας απαλλάξει από ό,τι σας ενοχλεί στο πρόσωπό σας.

Ο μαγικός συνδυασμός: Σε περίπτωση που στο πρόσωπό σας υπάρχουν λεπτές ρυτίδες, πανάδες, φακίδες ή σχετική χαλάρωση, τότε για πιο αισθητό, μόνιμο και πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα συνδυάζεται η Dermo αναγέννηση Therapy με τη φωτοανάπλαση με Laser.

Ο κ. Μπουκουβάλας επισημαίνει πως το Laser αυτό δεν είναι χειρουργικό και εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου του, ενώ μετά είναι απαραίτητη μια αντιηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.

Το εντυπωσιακό όλων των παραπάνω μεθόδων είναι ότι δε δημιουργούν κανέναν ερεθισμό ή ξεφλούδισμα και δεν αφήνουν αντιαισθητικά σημάδια.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply