Υλικά
• 1 κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
• 1/2 φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί
• 1/2 φλ. ζάχαρη
• 1/2 φλ. νερό
• Μια πρέζα μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάλε όλα τα υλικά να σιγοβράζουν για 15 λεπτά. Μετάφερε σε ένα βάζο. Άφησέ το στο ψυγείο τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν χρησιμοποιήσεις τα κρεμμύδια. Το τουρσί μπορεί να διατηρηθεί έως 2 εβδομάδες.
Διατροφική αξία ανά μερίδα: 13 θερμίδες, 0 γρ. λιπαρά, 3 γρ. υδατάνθρακες, 0 γρ. πρωτεΐνη, 0 γρ. φυτικές ίνες, 0 mg νάτριο
Πηγή: shape.gr
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!