over here porn socket

Νανοσυσκευή ρίχνεται στη μάχη κατά του μεταστατικού καρκίνου μαστού

Νανοσυσκευή ρίχνεται στη μάχη κατά του μεταστατικού καρκίνου μαστού

Κινέζοι ερευνητές ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν μια βιονική νανοσκευή που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια νέα θεραπευτική στρατηγική κατά του μεταστατικού καρκίνου του μαστού.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Advanced Functional Materials, ομάδα ειδικών του Ινστιτούτου Materia Medica στη Σαγκάη, το οποίο εντάσσεται στην Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, σχεδίασαν τη νανοσυσκευή rHS-DTX, η οποία είναι επικαλυμμένη με ερυθρά αιμοσφαίρια τα οποία μπορούν να εισέλθουν στο σώμα της ασθενούς.

Η συσκευή δοκιμάσθηκε σε ποντίκια με μεταστατικό καρκίνο του μαστού και επετεύχθηκε ρυθμός αναχαίτισης του όγκου 98,2%, καθώς και ρυθμός καταστολής της μετάστασης στον πνεύμονα 99,6%.

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός οτι, δεν παρατηρήθηκε σοβαρή τοξικότητα στα κύρια όργανα και στο αίμα των ποντικών.

Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο σύνηθης μορφή καρκίνου στις γυναίκες, παγκοσμίως, ενώ δεν υπάρχει θεραπεία για την μεταστατική μορφή της νόσου.

Η χημειοθεραπεία παραμένει η κύρια θεραπεία για τους πρωτοπαθείς όγκους και τις μεταστάσεις του καρκίνου του μαστού, η μέθοδος όμως αυτή δεν μπορεί να διαφοροποιήσει αποτελεσματικά τα καρκινικά από τα φυσιολογικά κύτταρα.

Η νέα νανοσυσκευή έχει δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα στην καταστολή των καρκινικών όγκων.

Πηγή: in.gr

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply