over here porn socket

Άντρες έτοιμοι για…τίποτα!

Άντρες έτοιμοι για…τίποτα!

Είστε διαθέσιμος, ήρεμος, ξεκούραστος και χαλαρός; Όχι; Ε τότε, πώς θα αποδώσετε στο σεξ;

Ο ψυχολόγος Γιουνγκ είναι αυτός που ονόμασε «λίμπιντο» το σύνολο της ζωτικής μας ενέργειας. Όταν, λοιπόν, έχουμε ολοένα και λιγότερη όρεξη για χάδια, τότε η λίμπιντό μας είναι πεσμένη.

Όμως, κάθε άνθρωπος είτε έχει μια σταθερή σχέση είτε ζει μόνος, το έχει νιώσει: οι σεξουαλικές του επιθυμίες δεν είναι όλες τις ώρες το ίδιο έντονες. Άνθρωποι που ζουν μόνοι άλλοτε είναι πανευτυχείς μέσα στη μοναξιά τους και άλλοτε υποφέρουν από αυτήν. Άλλοι, πάλι, που ζουν μέσα σε μια σταθερή σχέση διαπιστώνουν μάλλον το αντίθετο. Σε αυτούς όταν η ερωτική διάθεση περνάει μια φάση καθίζησης, μπαίνει το απειλητικό ερώτημα αν στη σχέση τους πάνε ακόμα όλα καλά και αν η αγάπη τους είναι ακόμα ζωντανή…

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΛΟΤΕ ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑΡΚΩΝΕΤΑΙ

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις οι άνθρωποι συνειδητοποιούν με τον καιρό, όλο και περισσότερο, ότι αυτές οι φάσεις είναι φυσιολογικές και ότι δεν αποτελούν απαραίτητα σήμα κινδύνου. Συνήθως είναι δείγμα μιας φυσικής κίνησης. Είναι το ίδιο όπως στην εισπνοή και την εκπνοή. Κατευθύνει, δηλαδή, κάποιος τη ζωτική του ενέργεια περισσότερο προς τα έξω και ύστερα πάλι προς τα μέσα. Αυτό συμβαίνει διαδοχικά, σε διαφορετικές συχνότητες, άλλοτε μεγαλύτερες και άλλοτε μικρότερες.

Αλλά και η μέρα όσο και η νύχτα στην αδιάκοπη εναλλαγή τους επιδρούν και αυτές πάνω στην ενεργητικότητά μας, κάνοντας και τους άντρες να περνούν από διάφορες φάσεις ερωτικής διάθεσης στη διάρκεια της ζωής τους. Όμως, και οι εποχές ή η τροχιά του ήλιου έχουν και αυτές την επίδρασή τους πάνω τους. Ολόκληρη η φύση το χειμώνα ελπίζει. Την άνοιξη ανθίζει. Το καλοκαίρι ωριμάζει και το φθινόπωρο ολοκληρώνεται!

Τι πλάνη, λοιπόν, από μέρους των αντρών να περιμένουν ότι δε θα νιώθουν και αυτοί αυτή την κυκλική κίνηση στο πιο προσωπικό ενεργειακό δυναμικό τους, στην ικανότητα του έρωτα και της αγάπης!

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

1. Οι δυσκολίες στη δουλειά και η έντονη σωματική κόπωση.
2. Ο χωρισμός ή το διαζύγιο, η μοναξιά διαρκείας, οι τσακωμοί και οι συναισθηματικές δοκιμασίες.
3. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αγάπης.
4. Η απουσία κοινωνικής αναγνώρισης.
5. Η υπερκόπωση, το στρες, η έλλειψη ελεύθερου χρόνου.
6. Η κατάθλιψη.
7. Μια σοβαρή αρρώστια ή η συνεχής αδιαθεσία.
8. Η μονοτονία στη σχέση και στις σεξουαλικές συνήθειες.
9. Τα σωματικά συμπλέγματα, η μεγάλη συστολή, η ανατροφή που δημιουργεί αναστολές.
10. Ο φόβος για τα αφροδίσια νοσήματα και το AIDS – για όσους δεν έχουν μόνιμη σχέση.

ΞΥΠΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Ας δούμε παρακάτω ποιες αισθήσεις υπηρετούν τον έρωτα και πώς κινητοποιούνται.

Μυρωδιές που διεγείρουν:

Αυτό που… ρίχνει πραγματικά τους άντρες είναι η μυρωδιά. Όχι μόνο αυτή που αισθανόμαστε, αλλά και αυτή που δε γίνεται αντιληπτή. Πρόκειται για τις φερομόνες. Υπάρχουν στο δέρμα, στις μασχάλες, στην άλω της θηλής και στις κολπικές εκκρίσεις και έχει διαπιστωθεί ότι ανεβάζουν στα ύψη τα επίπεδα των ανδρικών ορμονών, ειδικά όταν οι γυναίκες βρίσκονται σε περίοδο ωορρηξίας.

Όμως, εκτός από τις φερομόνες, υπάρχουν και οι άλλες μυρωδιές που ξεσηκώνουν την επιθυμία μας, γιατί διεγείρουν την οσφρητική μας μνήμη. Μας θυμίζουν δηλαδή αναμνήσεις που σχετίζονται με την παιδικότητά μας ή την ερωτική μας ζωή.

Φαντασία και φαντασιώσεις:
Πρόκειται για το καλύτερο αφροδισιακό, χωρίς μάλιστα να κινδυνεύει κανείς από υπερβολική δόση ή παρενέργειες! Οι σεξολόγοι τις συνιστούν, εφόσον οι φαντασιώσεις, όχι μόνο διευκολύνουν τη σεξουαλική διέγερση και επιτρέπουν ένα αντιστάθμισμα των προβλημάτων της πραγματικότητας, αλλά και γιατί επιτείνουν και τον οργασμό. Προκαλώντας τη φαντασία του άλλου και κάνοντάς τον να συμμετέχει στις ερωτικές μας φαντασιώσεις, προσθέτουμε επίσης και το ανάλογο «αλατοπίπερο» στον έρωτά μας, που διώχνει τη ρουτίνα.

Ήλιος:

Το πλέον φυσικό διεγερτικό. Η λίμπιντο του αγαπημένου σας εξασθενεί ή ίσως πέφτει σε χειμερία νάρκη το χειμώνα, για να «ξυπνήσει» πάλι την άνοιξη και να φτάσει στο αποκορύφωμά της το καλοκαίρι; Τίποτα το περίεργο! Καταρχήν για ένα λόγο, απόλυτα βιολογικό: το φως με την έντασή του, αλλά και με την παράταση που δίνει στη διάρκεια της μέρας προκαλεί μέσω της υπόφυσης την έκκριση ορμονών που συμμετέχουν στη σεξουαλική επιθυμία…Το φως ασκεί επίσης πραγματική δράση κατά του στρες, ένα βασικό εχθρό της ανδρικής στύσης. Πώς, λοιπόν, το καλοκαίρι να μη βοηθάει στην έξαρση των αισθήσεων;

Χάδια και μασάζ για ξεκίνημα:
Χιλιάδες χρόνια πριν οι άνθρωποι ήξεραν τη βαθιά ευτυχία που νιώθει κανείς αγγίζοντας τον αγαπημένο του σύντροφο και προσφέροντάς του με τα χέρια του χαλάρωση, ευεξία και τη χαρά της ζωής. Άσχετα από το αν ερεθίζει σεξουαλικά ή προσφέρει μονάχα χαλάρωση, το μασάζ στο σύντροφο είναι μια σωματική συνάντηση εντελώς διαφορετική. Χάδια ή μασάζ προκαλούν την απελευθέρωση ορμονών, κυρίως ενδορφινών και ωκυτοκίνης, οι οποίες παράγονται από την υπόφυση και επιφέρουν μια κατάσταση ευφορίας και ευεξίας. Από κει και πέρα είστε ελεύθεροι να μετατρέψετε αυτά τα χάδια σε ακόμα πιο στενή επαφή. Το μόνο που απαιτείται είναι τα… χέρια σας και κάποιο αρωματικό λάδι.

Τροφές του έρωτα:
Μέλι, βανίλια, τζίνσενγκ, μπαχαρικά, σκόρδο, ρόκα, ντομάτα, μαϊντανός είναι μερικά μόνο από τον ατελείωτο κατάλογο των τροφών και των μπαχαρικών που αναφέρονται ως αφροδισιακά. Παρόλο που η δράση τους ποτέ δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά, εντούτοις οι ιδιότητές τους έχουν μείνει γνωστές ανά τους αιώνες ως τέτοιες.

Γιατί, λοιπόν, να μην τα χρησιμοποιείτε; Για παράδειγμα, το σκόρδο, αφού ισχυροποιεί το ανδρικό σπέρμα και εξασφαλίζει επιτυχείς και παρατεταμένες ερωτικές βραδιές; Ή το σαφράν, το μοσχοκάρυδο, το τζίνσενγκ και το πιπέρι, αφού αυξάνουν τη στύση; Αλλά και λίγη σοκολάτα δεν κάνει κακό, αντίθετα, χαρίζει χαλάρωση και γλυκιά ευφορία.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply