over here porn socket

Χρώματα & αρώματα

Χρώματα & αρώματα

Φυσικές ευωδιές που αντιστοιχούν στα χρώματα και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

ΡΟΖ
Τρυφερό, απαλό και βαθύ, είναι και το χρώμα της αναγέννησης. Γι’ αυτό μετά από ένα χωρισμό ή από μια επαγγελματική ρήξη μας επιτρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να καλύψουμε ό,τι μας λείπει.

Η συμβουλή μας:
Όταν έχετε ανάγκη από τρυφερότητα, το να αρωματίζεστε με ροδόνερο είναι ό,τι καλύτερο, αφού όχι μόνο καλύπτει αυτή την ανάγκη σας, αλλά αποτρέπει και την εξισορρόπησή της με φαγητό και κυρίως με διάφορες γλυκές λιχουδιές.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Το θηλυκό αυτό χρώμα μας επιτρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον εσωτερικό μας κόσμο, να αναπτύξουμε τη διαίσθησή μας και να πάρουμε τις πρέπουσες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Το πορτοκαλί μας κάνει να νιώθουμε ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Η συμβουλή μας:
Το μανταρίνι, το πορτοκάλι, το κόλιαντρο, η κανέλα… Όλα αρώματα που διευκολύνουν την αφομοίωση και επικαλούνται ερωτικά συναισθήματα.

ΤΙΡΚΟΥΑΖ
Μας βοηθάει να ανοιγόμαστε, να αποδεχόμαστε τις διαφορές και να διαπραγματευόμαστε καλύτερα. Είναι το χρώμα της γλυκύτητας και της ηρεμίας. Γι’ αυτό και ο ύπνος μας διευκολύνεται μέσα σε τιρκουάζ σεντόνια.

Η συμβουλή μας:
Για στιγμές ηρεμίας ή για να λύσετε ένα πρόβλημά σας, εισπνεύστε αιθέρια έλαια περγαμόντου ή λεβάντας, που έχουν κοινό συμβολισμό με το τιρκουάζ.

ΜΠΛΕ
Αντιπροσωπεύει την ειρήνη και την ηρεμία. Είναι το χρώμα που μας απελευθερώνει από φόβους και ηρεμεί τα άγχη μας. Είναι όμως και αυτό που ξεκουράζει το πνεύμα μας. Είναι, επίσης, το χρώμα του λόγου και της ομιλίας, αφού στα μπλε εκφραζόμαστε με φυσικότητα.

Η συμβουλή μας:
Η λεβάντα και ο ευκάλυπτος γαληνεύουν. Όπως ακριβώς και το μπλε, έτσι και αυτά τα αιθέρια έλαια είναι κατάλληλα για να ηρεμούν τα πάθη και να καταπολεμούν το τρακ.

ΜΟΒ
Είναι το χρώμα που μας γυρίζει πίσω στο παρελθόν εντείνοντας τη νοσταλγικότητά μας. Αυτή η επιστροφή προς τις ρίζες μας ευνοεί το στοχασμό.

Η συμβουλή μας:
Τα αιθέρια έλαια κέδρου, χαμομηλιού και γερανιού συνιστώνται για περισσότερη πνευματικότητα. Επιτρέπουν, ακόμη, τη συμφιλίωση με το παρελθόν μας και την καταπολέμηση των άσχημων ονείρων που ταράζουν τις νύχτες μας.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Καθώς το χρώμα αυτό συμβολίζει τη φύση, πώς να μην έχουμε την εντύπωση –ντυμένοι στα πράσινα– ότι αναπνέουμε καλύτερα; Το αποτέλεσμα; Να διατηρούμε καλύτερες σχέσεις με τους άλλους, εφόσον γινόμαστε πιο φιλικοί. Το χρώμα του σμαραγδιού μας κάνει να αποδεχόμαστε τις διαφορές και να είμαστε πιο ανεκτικοί.

Η συμβουλή μας:
Όταν είστε ντροπαλοί ή αν έχετε τακτική επαφή με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό, καλό είναι να εισπνέετε άρωμα μέντας, δεντρολίβανου, πεύκου, φασκομηλιάς ή θυμαριού.

ΚΟΚΚΙΝΟ
Μεταδίδοντας ενέργεια, το χρώμα αυτό μας κάνει πιο ζωηρούς. Συνδυάζεται επίσης με την οργάνωση της δουλειάς και την απόκτηση αγαθών. Ακόμη, κατευθύνει τις σεξουαλικές μας τάσεις.

Η συμβουλή μας:
Το γαρίφαλο και το κόκκινο θυμάρι δίνουν ενέργεια, τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και την επιθυμία.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Φέρνει χαρά, γιατί απλούστατα επιτρέπει την κυκλοφορία των καλών συναισθημάτων. Τονώνει επίσης τη θέληση και διοχετεύει σωστά το «εγώ» μας, ενώ βοηθάει να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τις συγκρούσεις.

Η συμβουλή μας:

Όπως το κίτρινο χρώμα, έτσι και τα αιθέρια έλαια του λεμονιού, της καμφοράς και της ρίγανης βοηθούν στην απομάκρυνση της θλίψης ξεμπλοκάροντας το ηλιακό πλέγμα. Είναι, επίσης, αποτελεσματικά στα προβλήματα ζήλιας ή έμμονων ιδεών.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply