Η γράμμωση των κοιλιακών μυών απαιτεί ένα καλό συνδυασμό άσκησης, υποθερμιδικής αλλά ισορροπημένης διατροφής και επιμονής!
Για μείωση του σπλαχνικού λίπους:
Δοκίμασε να τρως κάθε 3 με 4 ώρες, μοιράζοντας μέσα στη μέρα:
- 2-3 μικρομερίδες άπαχη πρωτεΐνη (όπου 1 μικρομερίδα αντιστοιχεί σε 50-60 γρ):
ψάρι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.
-όσπρια 1-2 φορές –για τον ίδιο λόγο,
κοτόπουλο ή γαλοπούλα 1-2 φορές,
και κόκκινο κρέας μέχρι 1)
- 2-3 μερίδες άπαχα γαλακτοκομικά (όπως τυρί, γάλα και γιαούρτι – φυσική πηγή προβιοτικών που θα συμβάλλουν στην μείωση του φουσκώματος στην κοιλιά),
- 2-3 φρούτα και άφθονα λαχανικά εποχής (ωμά, βραστά ή ψητά),
- 3-4 μικρομερίδες δημητριακά ολικής άλεσης (όπου 1 μικρομερίδα αντιστοιχεί σε 1 φέτα πολύσπορο ψωμί ή ½ φλ. καστανό ρύζι ή ζυμαρικά ολικής άλεσης ή ½ φλ. κουάκερ ή δημητριακά πρωινού χωρίς ζάχαρη ή μικρή πατάτα)
- και 3-4 μικρομερίδες «καλά λιπαρά» (1 μικρομερίδα αντιστοιχεί σε 1 κ. γλυκού ελαιόλαδο ή 5-6 αμύγδαλα ή 1-2 μικρά καρύδια).
Φρόντιζε επίσης να πίνεις τουλάχιστον 8 φλιτζάνια υγρών τη μέρα.
Πηγή: shape.gr
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!