over here porn socket

Μην επιβαρύνεστε χημικά…Ρυθμιστείτε βιολογικά!

Μην επιβαρύνεστε χημικά…Ρυθμιστείτε βιολογικά!

Τα βιομόρια αποτελούν τα «οικοδομικά» υλικά της φύσης. Σύμφωνα με τον δύο φορές νομπελίστα Linus Panling, «δρουν απολύτως θετικά, επιτυγχάνοντας την ενδυνάμωση των ιδίων θεραπευτικών δυνάμεων του οργανισμού, χωρίς τοξικότητα και παρενέργειες».

Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα άθροισμα τρισεκατομμυρίων εξειδικευμένων κυττάρων, τα οποία οργανώνονται κατά διαφορετικές λειτουργικές δομές δημιουργώντας τους ιστούς και τα όργανα. Η κάθε λειτουργική δομή συνεισφέρει στη διατήρηση συνθηκών ομοιοστασίας, στην αρμονία, τη λειτουργικότητα και τη συνεργασία των κυττάρων.

Κάθε κύτταρο ωφελείται από την ομοιοστασία και με τη σειρά του συνεισφέρει για τη διατήρησή της. Όταν όμως ένα ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα χάσουν την ικανότητα συμβολής τους στη λειτουργία της ομοιοστασίας, τότε επιβαρύνονται όλα τα κύτταρα του σώματος. Η δυσλειτουργία αυτή οδηγεί σε ασθένειες και σε ακραίες καταστάσεις στο θάνατο. Πριν όμως φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο έρχονται οι βιομοριακές εφαρμογές και δίνουν τη λύση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Είναι οι μέθοδοι που κερδίζουν συνεχώς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Απευθύνονται σε όσους:

  • Υποφέρουν από στρες, αϋπνίες, αδυναμία, κατάπτωση, κατάθλιψη κ.ά.
  • Ταλαιπωρούνται από αλλεργίες.
  • Υποφέρουν από μετατραυματικές ή μετεγχειρητικές καταστάσεις.
  • Επιθυμούν να ενισχύσουν την κινητική τους μηχανή (μύες, αρθρώσεις, οστά).
  • Ενδιαφέρονται για την άμυνα (ανοσοποιητικό σύστημα) του οργανισμού τους.
  • Δεν είναι πια νέοι.
  • Είναι νέοι, αλλά θέλουν να προφυλαχθούν και να θωρακίσουν τον οργανισμό τους για το αύριο.
  • Ενδιαφέρονται για την εξωτερική τους εμφάνιση.
  • Επιζητούν καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η αναγκαιότητα εφαρμογής δοκιμασμένων μορφών θεραπείας και η αναζήτηση νέων, συμπληρωματικών, οι οποίες θα συνεργάζονται αρμονικά με τη συνήθη ιατρική πρακτική, γίνεται στην εποχή μας όλο και πιο έντονη. Είναι εύλογο, συνεπώς, οι βιομοριακές θεραπείες να αποτελούν σήμερα έναν από τους βασικότερους στόχους της ιατρικής του μέλλοντος.

Περιληπτικά αυτές είναι:

1. Βιομοριακή θεραπεία γενικής ανανέωσης οργανισμού: Ενισχύει και ανταποκρίνεται εξατομικευμένα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός, είτε είναι ασθενής είτε όχι. Στοχεύει στο σύνολο του οργανισμού και επαναφέρει σε μεγάλο βαθμό τη σωστή λειτουργία περίπου 38 διαφορετικών οργάνων και συστημάτων με ευεργετικά αποτελέσματα στη φυσική, πνευματική και ψυχική κατάσταση και γενικά στην ποιότητα ζωής. Ο οργανισμός γίνεται κατά 5-10 χρόνια, με όλη τη σημασία της λέξεως, βιολογικά νεότερος.

2. Ειδική βιομοριακή θεραπεία τόνωσης: Αφορά όλους εκείνους τους ασθενείς ή και μη που υποφέρουν από χρόνια κόπωση ή παραπονιούνται για συμπτώματα, όπως αδυναμία, έλλειψη συγκέντρωσης, κόπωση, μειωμένη ή και κακή διάθεση κ.ά.

3. Ειδική βιομοριακή αντιοξειδωτική θεραπεία: Αφορά όλους μας χωρίς καμία διάκριση, αφού όλοι ζούμε σε ατμόσφαιρα οξυγόνου. Η απενεργοποίηση και αποβολή των παραγόντων του οξειδωτικού στρες, που επιτυγχάνεται με αυτήν τη βιομοριακή εφαρμογή, είναι μια επιβεβλημένη στρατηγική για όλους μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε σωστά και με απόλυτη επιτυχία οποιοδήποτε πρόβλημα.

4. Ειδική αντιοξειδωτική ανανεωτική βιομοριακή θεραπεία για νόσους του κεντρικού νευρικού συστήματος, όπως οι νόσος του κινητικού νευρώνος(amyotrophic lateral sclerosis), βραχυόνιος αμυοτροφική διπληγία (brachial amyotrophic diplegia), νόσος Alzheimer, σκλήρυνση κατά πλάκας, αταξία Friedreich, πολυαισθητική νευροπάθεια κ.ά. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, η εφαρμογή αυτής της εξατομικευμένης ειδικής βιομοριακής θεραπείας σε διάφορους ασθενείς κατάφερε –συνδυαστικά– να επιτύχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους έχοντας παράλληλα ευεργετική επίπτωση στο νευρολογικό χαρακτήρα της νόσου.

5. Ειδική αντιοξειδωτική ανανεωτική βιομοριακή θεραπεία για μείωση παρενεργειών χημειοθεραπείας (ΧΜΘ): Αφορά όλους εκείνους τους ασθενείς οι οποίοι υποβάλλονται σε ΧΜΘ. Επειδή η κάθε νόσος αποτελεί και μια ξεχωριστή περίπτωση, βασικοί παράγοντες εξατομίκευσης του σχήματος της ειδικής αντιοξειδωτικής ανανεωτικής βιομοριακής θεραπείας για τη μείωση παρενεργειών ΧΜΘ αποτελούν η βαρύτητα της νόσου και το είδος του επιλεγμένου χημειοθεραπευτικού σχήματος. Το ελάχιστο που εξασφαλίζεται με τη θεραπεία αυτή είναι η σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής που μπορεί να απολαμβάνει ο ασθενής χωρίς ή με ελαχιστοποιημένες τις οδυνηρές και βλαβερές επιπτώσεις από τη ΧΜΘ.

6. Βιομοριακή θεραπεία για την ενίσχυση της κινητικής μηχανής: Το τίμημα για την καθιστική ζωή που κάνουμε οι περισσότεροι είναι πάντα το ίδιο: πρόωρη φθορά της κινητικής μας μηχανής (οστά, αρθρώσεις, τένοντες, σύνδεσμοι, μύες). Ακριβώς λοιπόν προς συγκεκριμένο όφελος των αρθρώσεων, των οστών και των μυών, είναι η ειδική βιομοριακή αγωγή της κινητικής μηχανής. Η αγωγή συνιστάται όχι μόνο σε όλα τα άτομα που έχουν ήδη προβλήματα με την κινητική τους μηχανή, αλλά και σε εκείνους που, λόγω της φύσεως της εργασίας τους ή του τρόπου και συνθηκών της ζωής τους, αναμένεται ότι θα έχουν προβλήματα κινητικής μηχανής στο μέλλον, όπως αθλητές και όσοι γενικά αθλούνται. Τέλος, συνιστάται και στους ηλικιωμένους, για ευνόητους λόγους, καθώς και σε κάθε μετεγχειρητική και μετατραυματική κατάσταση.

7. Βιομοριακές εφαρμογές για το πρόσωπο ή και το σώμα: Τα πρωτοπόρα προγράμματα της βιολογικής ανανέωσης, φροντίδας και περιποίησης προσώπου/σώματος που εφαρμόζονται δίνουν στον καθένα δυνατότητα επιλογής για την κάλυψη των αναγκών του.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply