over here porn socket

Λάμψη και ευεξία

Λάμψη και ευεξία

Το μπάνιο

Αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα και ζελ απολέπισης βρίσκονται στη διάθεσή σας και σας καλούν να τα διαλέξετε για να καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα σας και να την κάνουν λεία και απαλή. Αλλά η επιδερμίδα για να ανανεωθεί και να γίνει μεταξένια θα χρειαστεί νερό και θρεπτικά συστατικά. Αυτά θα σας τα προσφέρουν οι πλούσιες ενυδατικές κρέμες ή τα αρωματικά γαλακτώματα.

Η απολέπιση

Ευεργετική για την επιδερμίδα, η φροντίδα αυτή είναι γνωστή στις γυναίκες από την αρχαιότητα, τότε που άλειφαν το σώμα τους με αιθέρια έλαια για να λάμπει και να ευωδιάζει. Όμως και η ελαφρόπετρα, ένα σκληρό σφουγγάρι ή το σαπούνι είναι μέσα που προτιμούν ακόμα και σήμερα πολλές γυναίκες.

Η πιο εύκολη, ανώδυνη και συγχρόνως αποτελεσματική απολέπιση γίνεται με τα ειδικά προϊόντα που προσφέρει η σύγχρονη κοσμετολογία. Πρόκειται για εκείνους τους μικρόκοκκους που απομακρύνουν απλά και ανώδυνα τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα μας, βοηθώντας την έτσι να απορροφά καλύτερα κάθε γαλάκτωμα και ενυδατική κρέμα.

Ενυδατικές κρέμες

Δρουν κατά της αφυδάτωσης, γιατί ορισμένες ουσίες τους (σύμπλοκα βιταμινών) εμποδίζουν την εξάτμιση του νερού από την επιδερμίδα, ενώ άλλες επιτρέπουν την ενυδάτωσή τους.

Τα αφρόλουτρα

Διώχνουν την κούραση, χαλαρώνουν και συγχρόνως περιποιούνται καθημερινά την επιδερμίδα μας με τα ενυδατικά συστατικά τους. Άλλοτε βιταμίνες και εκχυλίσματα αβοκάντο, αμυγδάλου ή ροδάκινου και άλλοτε με φυσικό λεμονανθό και εκχύλισμα πεύκου, αναζωογονούν και χαρίζουν μοναδική φρεσκάδα και απαλότητα.

ΤIPS

Μια μάσκα για τα πόδια σας

Τα πόδια είναι σημείο στο οποίο καταλήγουν πολλές νευρικές απολήξεις. Γι’ αυτό, προσφέροντάς τους κάποια φροντίδα, βοηθάμε τη χαλάρωση. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, μια ενυδατική μάσκα. Απλώστε τη σε παχύ στρώμα στο πέλμα και στη φτέρνα. Αφήστε τη 10 λεπτά βάζοντας τα πόδια ψηλά. Βγάλτε τη μάσκα με απορροφητικό χαρτί. Ξεπλύνετε, αν χρειάζεται, αλλά σκουπίστε τα πόδια σας χωρίς να τα τρίψετε.

Σκοτσέζικο ντους
Λίγο παγωμένο νερό έπειτα από ένα πολύ ζεστό ντους σας φαίνεται βάρβαρο; Κι όμως, όλοι αυτοί που δοκιμάζουν το σκοτσέζικο ντους το υιοθετούν. Μετά το πρώτο σοκ απλώνεται μια αίσθηση ευεξίας και ζωντάνιας. Ιδιαίτερα το χειμώνα, τα παγωμένο νερό ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, οπότε ζεσταίνεται ολόκληρο το σώμα και τίθεται σε καλύτερη λειτουργία το σύστημα των ανοσοποιητικών αμυντικών μηχανισμών.

Άσπρη σαν το γάλα

Η Κλεοπάτρα έκανε το μπάνιο της μέσα σε γάλα…Μάλλον το έχετε ακούσει αυτό…Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε λευκό, φωτεινό, μεταξένιο, λείο και νεανικό δέρμα, δεν έχετε παρά να τη μιμηθείτε: Γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό, ρίξτε 2 λίτρα γάλα, κατά προτίμηση πλήρες, και μείνετε για 15 περίπου λεπτά.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply