over here porn socket

Καμία άσκηση γλουτών δεν θα έχει αποτέλεσμα αν δεν ξέρεις ΑΥΤΟ!

Καμία άσκηση γλουτών δεν θα έχει αποτέλεσμα αν δεν ξέρεις ΑΥΤΟ!

Σου λένε «ρίξε το βάρος/στηρίξου στις φτέρνες» και φοβάσαι μην τραυματιστείς γιατί, στην πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ο προπονητής σου; Ξέρεις, όμως, ότι για να έχουν αποτέλεσμα όλες οι ασκήσεις γλουτών που κάνεις πρέπει να πετύχεις ενεργοποίηση γλουτών; Δηλαδή…

Μετάφραση: Μιλάει για τα πέλματά σου, το γνωρίζεις αυτό, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να γυμνάσεις τους γλουτούς σου. Μπερδεύτηκες;

Διάβασε τι συμβαίνει: «Έχουμε τρεις βασικούς γλουτιαίους μυς και, αν καταλάβεις πώς να τους κάνεις να δουλεύουν στη διάρκεια της προπόνησής σου, θα μπορέσεις να τους σφίξεις και να τους δυναμώσεις περισσότερο» εξηγεί o ειδικός.

«Ένας εύκολος τρόπος για να ξέρεις ότι ενεργοποιείς τους γλουτούς σου κατά τη διάρκεια μιας άσκησης όπως το κάθισμα ή μια στατική προβολή είναι να “ρίξεις το βάρος στις φτέρνες”. Θα πρέπει να αισθάνεσαι πως σπρώχνεις το έδαφος με τις φτέρνες σου».

Τα δάχτυλα των ποδιών σου θα πρέπει να πατούν ανάλαφρα στο έδαφος, τόσο που να μπορείς να τα ανασηκώσεις, και οι φτέρνες να πατούν γερά – και η δύναμη που προέρχεται από αυτή τη στήριξη θα βοηθήσει να γυμνάζεις πιο αποτελεσματικά τους γλουτούς.

Πηγή: shape.gr

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply