over here porn socket

Τα μυστικά του μακιγιάζ για φωτογράφηση (έτσι φαίνονται πάντα ωραίες οι celebrities στις φωτογραφίες!)

Τα μυστικά του μακιγιάζ για φωτογράφηση (έτσι φαίνονται πάντα ωραίες οι celebrities στις φωτογραφίες!)

Υιοθέτησε αυτά τα make up tricks και δεν θα θέλεις ποτέ ξανά να… εξαφανίσεις φωτογραφία σου!

Κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει ματαιότητα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: όταν έχεις ετοιμαστεί για μία έξοδο με τέλεια μαλλιά και φανταστικό μακιγιάζ, αλλά στις φωτογραφίες βγαίνεις… εχμ… χάλια, είναι λογικό να αναρωτηθείς «γιατί;».

Μάθε μερικά κορυφαία tricks που χρησιμοποιούν οι ειδικοί στο μακιγιάζ για φωτογράφηση για να δείχνεις πάντα υπέροχη στις φωτογραφίες:

Εκμεταλλεύσου την αντίθεση
Πηγαίνεις σε ένα πάρτι ή ένα σκοτεινό μπαρ; Ανακάλυψε την Κιμ Κ. μέσα σου και εκμεταλλεύσου το περιβάλλον γύρω σου! «Όταν βγάζεις φωτογραφία με φλας σε ένα σκοτεινό δωμάτιο υπερεκτίθεται το πρόσωπό σου στο σημείο που μπορεί να φαίνεσαι ξεθωριασμένη» λέει η makeup artist Robin Black. «Ακόμη κι αν στο σπίτι το makeup σου φαινόταν εντυπωσιακό, βάψου λίγο παραπάνω όταν ξέρεις ότι θα βγάλεις φωτογραφίες». Αν ανησυχείς ότι μπορεί να δείχνεις σαν κλόουν, η Black προτείνει να σβήσεις όλα τα φώτα και να βγάλεις μία σέλφι με φλας προτού φύγεις. Έτσι μπορείς να τσεκάρεις πώς θα δείχνει το μακιγιάζ σου στις φωτογραφίες και να το προσαρμόσεις ανάλογα.

Κάνε ματ το κέντρο
Ένα λαμπερό δέρμα δείχνει υπέροχο από κοντά, στη φωτογραφία όμως μπορεί να δείχνει σαν λαδωμένο. «Το μυστικό είναι να βάλεις λάμψη στα μάγουλα αλλά να κρατήσεις το κέντρο του προσώπου σου ματ», λέει η Black, που προτείνει μια διάφανη πούδρα για τη ζώνη Τ ως τελευταίο βήμα πριν βγεις από την πόρτα. Μετά βγάλε την πούδρα από το τσαντάκι σου! «Συνήθως βάζουμε πολλή πούδρα κάθε φορά που την ανανεώνουμε», εξηγεί η Black. «Είναι πιο ασφαλές να έχεις μερικά απορροφητικά χαρτάκια στην τσάντα σου και να ταμπονάρεις τη ζώνη Τ πριν βγάλεις φωτογραφίες».

Εξουδετέρωσε τα σημάδια
Αν η λύση σου ήταν δεκάδες στρώσεις concealer πάνω από ένα σπυράκι για να το κρύψεις, το κάνεις λάθος. «Εκτός κι αν το χρώμα ταιριάζει εντελώς με το δέρμα σου, θα καταλήξεις με μια στρογγυλή κηλίδα επάνω στο σπυράκι που θα ξεχωρίζει εντελώς στο φυσικό φως», προειδοποιεί η Black. «Το καλύτερο είναι να βυθίσεις ένα μικρό βουρτσάκι χειλιών σε ένα ματ concealer κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σου και να το ακουμπήσεις ελαφρά ακριβώς στο κέντρο του σημαδιού, χωρίς να το απλώσεις προς τα έξω. Μετά ταμπονάρισέ το απαλά μερικές φορές με τον παράμεσό σου».

Δες την ώρα
Καλό το glitter και οι λάμψεις, το πρωί όμως και νωρίς το απόγευμα είναι λάθος επιλογή. «Η καλύτερη ώρα για να αναδειχτούν τα προϊόντα λάμψης είναι κοντά στο ηλιοβασίλεμα, όταν το φως γίνεται ζεστό και λίγο shimmer θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει στις φωτογραφίες» εξηγεί η Black.

Τόνισε τα χείλη
Αν τα χείλη σου εξαφανίζονται συνήθως στις φωτογραφίες, τόνισε διακριτικά το περίγραμμά τους, προτείνει ο makeup artist Patrick Ta. Ακολούθησε τις γραμμές των χειλιών σου με μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα από το κραγιόν σου, μαλάκωσε λίγο τις άκρες με το δάχτυλό σου και μετά βάλε κραγιόν. Στη συνέχεια, σούφρωσε τα χείλη σου σε ένα «φιλί» και γέμισε τον εσωτερικό τους κύκλο με μια απόχρωση πιο ανοιχτή από το κραγιόν, ώστε να δείχνει σαν ένας μίνι προβολέας στο κέντρο τους. Ανάμιξε το χρώμα με το δάχτυλό σου για να μαλακώσουν οι άκρες.

Για λαμπερά μάτια
Υπάρχει λόγος που κάθε photo-editing app έχει ένα εργαλείο λεύκανσης των ματιών: «Όσο πιο καθαρά είναι τα μάτια, τόσο πιο λαμπερό δείχνει το υπόλοιπο πρόσωπο» εξηγεί η makeup artist Fulvia Farolfi, που έχει πάντα στο τσαντάκι της ένα κολλύριο που λευκαίνει το άσπρο των ματιών. Πριν φύγεις από το σπίτι, ή πριν βγάλεις μια selfie, ρίξε μερικές σταγόνες σε κάθε μάτι.

Διάλεξε τη σωστή πούδρα
«Απόφυγε πούδρες που περιέχουν HD ή μέταλλα όταν ξέρεις ότι θα φωτογραφηθείς με φλας», λέει η Black. «Οι φόρμουλες αυτές περιέχουν συνήθως ψευδάργυρο και ταλκ, συστατικά που αντανακλούν το φως και καταστρέφουν τη φωτογραφία». Προτίμησε μια ημιδιάφανη πούδρα που δεν θα αντανακλά τα φλας.

Σκέψου ξανά το μαύρο eyeliner
«To μαύρο μπορεί να είναι πραγματικά σκληρό στις φωτογραφίες στο φως της ημέρας, έτσι αν είσαι τύπος του eyeliner, προτίμησε το καφέ χρώμα», προτείνει η Black. Υπογράμμισε τη ρίζα των βλεφαρίδων σου με καφέ χρώμα, ανάμιξέ το με ένα βουρτσάκι για να μαλακώσει και μετά τράβηξε με το αγαπημένο σου μαύρο eyeliner μια πολύ λεπτή γραμμή σύρριζα στις βλεφαρίδες, έτσι που να υπογραμμίζει απαλά το βλέμμα σου χωρίς να φαίνεται σκληρό στην κάμερα. «Μετά για να ζεστάνεις συνολικά τα μάτια σου, ανάμιξε λίγο bronzer σκόνη στα βλέφαρά σου ώστε να ταιριάζει το χρώμα με το υπόλοιπο δέρμα σου».

Διόρθωσε το χρώμα στους μαύρους κύκλους
Αντί να βάζεις στρώσεις από ανοιχτόχρωμα concealer, το οποίο μπορεί να φαίνεται έντονα στη φωτογραφία, χρησιμοποίησε δημιουργικά το χρώμα. «Αν οι μαύροι κύκλοι σου έχουν μπλε βάση, βάλε ένα concealer σε ροδακινί ή πορτοκαλί τόνους και αν είναι μοβ, δοκίμασε ένα κίτρινο concealer» συστήνει η Black. «Αν έχεις πράσινους κύκλους, κάτι που είναι συνηθισμένο στις γυναίκες με σταράτο δέρμα, θα τους εξισορροπήσεις με κόκκινο χρώμα».

Πηγή: Shape.gr

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply