over here porn socket

Όμορφες όλη τη μέρα!

Όμορφες όλη τη μέρα!

Γυρίζοντας από τις διακοπές, μάλλον θα έχετε…ξεχάσει τις λεπτομέρειες του σωστού μακιγιάζ, αφού το καλοκαιράκι μας ήθελε ανέμελες, ανάλαφρες και απαλλαγμένες από το βαρύ «φορτίο» του μακιγιάζ. Ευκαιρία, λοιπόν, τώρα που βρισκόμαστε ξανά στην πόλη να θυμηθούμε βήμα βήμα τις σωστές κινήσεις για ένα άψογο μακιγιάζ:

5 ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

1. Βάση με φυσική όψη
Πρώτα απ’ όλα απλώστε στο πρόσωπό σας –με ελαφρές κυκλικές κινήσεις– μια ελαφριά ενυδατική κρέμα και συνεχίστε με ένα προϊόν primer, που αποτελεί την καλύτερη βάση για το μακιγιάζ. Τοποθετήστε το με τα δάχτυλα πρώτα στο μέτωπο και μετά στο πιγούνι, στα ζυγωματικά και στη μύτη.
Πριν χρησιμοποιήσετε το φον ντε τεν διορθώστε με ένα κονσίλερ τις ατέλειες του προσώπου σας και φωτίστε τα σκοτεινά σημεία του. Απλώστε το στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, στην εξωτερική γωνία, κάτω από τα φρύδια και στις περιοχές κοντά στα πτερύγια της μύτης.
Καλύψτε με το φον ντε τεν ολόκληρο το πρόσωπό σας. Προσέξτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε: βάλτε μικρές ποσότητες σε πολλά σημεία του προσώπου. Μην ξεχάσετε τις περιοχές ανάμεσα στα μάτια και τις ρίζες των μαλλιών καθώς και το λαιμό, για να αποκτήσει η επιδερμίδα μια πιο φυσική όψη.

Αν θέλετε ένα ελαφρύ ματ αποτέλεσμα, απλώστε μικρή ποσότητα πούδρας με το πινέλο.

Προσοχή!

Όταν βάζετε πούδρα, για τις περιοχές κοντά στα μάτια, να προτιμάτε πάντα το πινέλο, γιατί το πον πον βαραίνει το μακιγιάζ με κίνδυνο να σπάσει και να δημιουργήσει έτσι γραμμές και ρυτίδες.

2. Ρουζ για τα μάγουλα
Βάλτε ρουζ στην περιοχή πάνω από τα ζυγωματικά και δίπλα από τα μάτια, για να αναδειχτεί το πρόσωπό σας και να αποκτήσει ωραίο περίγραμμα. Συνεχίστε με απαλές κινήσεις μέχρι τα αφτιά, για να…σβήσετε αρμονικά το ρουζ.

Με το πινέλο δώστε χρώμα και στο πιγούνι. Έτσι, το πρόσωπό σας, ανεξάρτητα από το σχήμα του, θα δείχνει πιο οστεώδες και καλλίγραμμο.

3. Πλάνα…μάτια
Ξεκινήστε το μακιγιάζ των ματιών σχηματίζοντας μια φαρδιά γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων, με ένα μολύβι στο χρώμα που προτιμάτε.
Μετά, αρχίζοντας από την εξωτερική γωνία του ματιού, απλώστε την πιο σκούρα από τις δύο σκιές που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Συνεχίστε μέχρι την εσωτερική γωνία με το ίδιο χρώμα.

Εάν θέλετε να δώσετε ένταση στο βλέμμα, απλώστε την πιο φωτεινή σκιά στην περιοχή των ματιών κάτω από τα φρύδια. Όσο πιο ιριδίζουσα είναι η δεύτερη σκιά, τόσο περισσότερο φως θα δώσετε στο βλέμμα σας.

Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για να ανακατέψετε τα δύο χρώματα μεταξύ τους εκεί που ενώνονται, ώστε να δέσουν αρμονικά.

Αν θέλετε ακόμα περισσότερη ένταση στο βλέμμα, τονίστε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με μαύρο μολύβι.

4. Χείλη για φίλημα
Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν σας, τονίστε ή διορθώστε το περίγραμμα των χειλιών σας. Ανάλογα με το τι θέλετε, μπορείτε να αυξομειώσετε τον όγκο τόσο του πάνω όσο και του κάτω χείλους. Προσοχή, όμως, μην ξεφύγετε πολύ από το πραγματικό σχήμα τους, γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει αφύσικο.

Στη συνέχεια απλώστε με ένα πινελάκι το κραγιόν. Όσο πιο έντονο είναι το χρώμα που έχετε διαλέξει, τόσο πιο λεπτό πρέπει να είναι το πινελάκι.

Χρησιμοποιήστε το πινελάκι σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Έτσι, εξασφαλίζετε πιο λαμπερό χρώμα και μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με την απλή επάλειψη με ένα κραγιόν. Χάρη στο πινέλο, το χρώμα γεμίζει τις λεπτές πτυχώσεις χαρίζοντας στα χείλη όγκο και κάνοντάς τα να δείχνουν πιο σαρκώδη. Για σέξι χείλη ολοκληρώστε το μακιγιάζ τους με ένα αστραφτερό λιπ γκλος.

5. Πλούσιες βλεφαρίδες
Μερικές στρώσεις μάσκαρα θα δώσουν όγκο στις βλεφαρίδες σας και θα κάνουν πιο βαθύ το βλέμμα σας. Ξεκινήστε περνώντας την πρώτη στρώση από τη ρίζα των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη τους και συνεχίστε απλώνοντας ακόμη τρεις στρώσεις μόνο στην άκρη, για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα. Να αφήνετε να στεγνώσει η μάσκαρα πριν περάσετε την επόμενη στρώση και να βουρτσίζετε επίσης τις βλεφαρίδες, για να μην κολλάνε.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply