over here porn socket

Το νεσεσέρ των διακοπών

Τ’ απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές.

Όλα είναι έτοιμα. Αύριο φεύγετε για τις πολυπόθητες διακοπές του καλοκαιριού. Εκείνο που απόμεινε είναι να φτιάξετε το νεσεσέρ σας. Με τι όμως θα το γεμίσετε, αφού ο χώρος του έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένος;

Για να αποφασίσετε, λοιπόν, με τι θα γεμίσετε το νεσεσέρ σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι η φροντίδα του προσώπου αλλά και του σώματος δε σταματά ποτέ… και ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι.

Τα απαραίτητα

Για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά χωρίς να παραμελήσετε και την ομορφιά σας, πρέπει να πάρετε μαζί σας στις διακοπές τα παρακάτω προϊόντα:

  • Ενυδατική και αντιηλιακή κρέμα ημέρας: Μάλιστα, τούτη την εποχή η κρέμα ημέρας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και απαραίτητη, εφόσον θα φροντίζει όλη την ημέρα να διατηρεί την επιδερμίδα του προσώπου σας φρέσκια και δροσερή ακόμα και κάτω από τον ήλιο. Το ίδιο ισχύει και για την αντιηλιακή κρέμα προσώπου, εφόσον θα προστατεύει το πρόσωπό σας από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου.
  • Γαλάκτωμα σώματος για μετά τον ήλιο (after sun): Το προϊόν αυτό με τα πλούσια ενυδατικά του συστατικά θα δροσίζει και θα «ξεδιψάει» το δέρμα του σώματος, διατηρώντας το φρέσκο και μετά την παρατεταμένη έκθεσή του στον ήλιο.
  • Καλοκαιρινό άρωμα: Προτιμήστε ένα ελαφρύ καλοκαιρινό άρωμα χωρίς αλκοόλ. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα ξηρό λάδι με άρωμα κάποιου φρούτου ή καρπού, που θα ενυδατώνει το δέρμα σας, ενώ παράλληλα θα σκορπά τριγύρω και την ευωδιά του.
  • Καλλυντικά για το μακιγιάζ: Το μακιγιάζ του καλοκαιριού πρέπει να είναι απλό. Δε χρειάζεστε λοιπόν τίποτε περισσότερο από μια μπρονζέ πούδρα που θα τονίζει το ηλιοκαμένο σας πρόσωπο, μια αδιάβροχη μάσκαρα, μια χρυσαφένια σκιά κι ένα λαμπερό λιπ-γκλος.
  • Καλλυντικά του…ήλιου: Ένα αντιηλιακό σαμπουάν που συγχρόνως θα προστατεύει και το χρώμα των μαλλιών σας κι ένα σούπερ ενυδατικό conditioner.

Προσοχή!
Μην ξεχάσετε να βάλετε στο νεσεσέρ των διακοπών ένα αποσμητικό κι ένα μίνι ξεβαφτικό νυχιών, σε περίπτωση που το βερνίκι σας δε διαρκέσει όσο θα θέλατε.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply